Syrien Apokalypse und Auflösung

25/08/2012 Reportage 0 Comments

Ein tragischer Irrtum. An einem Donnerstag wollen die drei den Minibus nach Aleppo nehmen – um die dortigen Freitagsdemonstranten niederzuschlagen, die weiterhin friedlich sind. Es gehört zum Irrsinn dieses Krieges, dass die drei Söldner mitten im Aufstandsgebiet voll bewaffnet aus Kostengründen den Bus nehmen wollen.

Aleppo dhe Revolucionari i Panjohur

11/06/2012 Journal

Policët kaluan përskaj ndërtesës, ata komunikonin në gjuhën arabe. Nuk ja kisha idenë, por nga ngjyra e zërit kuptohej se ishin të nervozuar. Qëndruam në atë vend për më shumë se një orë, ndërkohë miku im revolucionar më kërkoi të rrija aty, derisa ai doli për të shikuar nëse kishte diçka në lagje.