Politika e Sëmurë e Përendimit dhe Refugjatët

28/09/2015 Editorial 0 Comments

Nëse Franca, Britania e Madhe, SHBA dhe kështu me radhë nuk duan të kënë problem, ata kurrë nuk duhej të kishin pushtuar dhe shkatërruar Irakun, as Afganistanin pas sulmeve të 11 shtatorit, pasi të gjithë sulmuesit ishin nga Arabia Saudite.

Nga Shkretëtirat e Lindjes së Mesme në Thatësirat e Ballkanit

02/09/2015 Analysis 0 Comments

“Në tre muajt e fundit, unë kam qenë dëshmitar dhe kam jetuar me refugjatët e pranishëm duke kujtuar të kaluarën time. Unë e di se çfarë do të thotë të qenët në lëkurën e tyre, unë e kam ecur këtë rrugë jo shumë kohë më parë,” tha ai për Gazetën Jeta në Kosovë.